Spaarsysteem

Loyaliteitssystemen van Klantkaart, in de praktijk bewezen

De Klantkaart spaarsystemen zijn gebaseerd op het toekennen van spaarpunten bij iedere aankoop van een klant in uw winkel. Het aantal punten dat u toekent kan gekoppeld zijn aan het bedrag van de besteding, maar kan ook per periode of per productgroep wisselen. Het Klantkaart spaarsysteem werkt snel en eenvoudig, met een speciale terminal in de winkel.

 

Spaarsystemen als marketingmiddel

Omdat iedere spaarpas op naam wordt geregistreerd in een database heeft u gedetailleerd inzicht in de bestedingen van uw klanten. Dat maakt het mogelijk om met het Klantkaart spaarsysteem voor specifieke klantgroepen of voor specifieke producten verkoopacties te organiseren.

Klantkaart spaarsystemen werken eenvoudig en effectief

Als u besluit te gaan werken met een Klantkaart spaarsysteem krijgt u niet alleen de beschikking over een modern loyaliteitsprogramma maar zorgen wij er ook voor dat het goed werkt. Naast een klantenpas in uw eigen huisstijl zorgen wij ook voor de technische installatie van het systeem. En natuurlijk geven wij u tips en adviezen om uw spaarsysteem tot een succes te maken.

Meer informatie over ons spaarsysteem

Wilt u specifieke informatie voor uw onderneming en situatie? Vul dan het contactformulierhiernaast in en ontvang vrijblijvend meer informatie over alle mogelijkheden van het Klantkaart spaarsysteem.

Wilt u weten wat het Klantkaart spaarsysteem voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend informatie op maat aan.

Vraag informatie aan