schoonheidssalon

Vele schoonheissalons ondervinden al de voordelen van ons spaarsysteem met klantenkaarten. Is het voor u ook tijd voor ons spaarsysteem?

Klanten in een schoonheidssalon komen terug vanwege jouw service en de loyaliteit

In uw salon draait alles om professionaliteit, service en klantgerichtheid en dat snappen wij als geen ander. Vele van onze aangesloten schoonheidssalons werken succesvol met ons spaarsysteem en ervaren hierdoor meer loyale klanten en meer klantenbinding

Eenvoudig sparen en verzilveren

Een spaarsysteem voor jouw schoonheidssalon kan volledig ingericht worden zodat deze volledig bij jouw werkwijze aansluit. Jij bepaalt hoeveel punten een klant krijgt bij een bepaalde schoonheidsbehandeling en ook wat de beloning is wanneer zij bijvoorbeeld vijf keer voor een behandeling zijn geweest.

Als marktleider zijn wij op de hoogte van de werkwijze en ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche en kunnen je hier op de juiste manier over adviseren. 

Via een app of de browser
Sparen met ons systeem is erg flexibel, zo kun je gebruik maken van een computer en/of van een app op je telefoon. Hierdoor ben je flexibel in jouw schoonheidssalon en heb je jouw spaarsysteem altijd bij de hand.

All-in loyaliteitspakket

Ons loyaliteitspakket biedt alles wat jij nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan om loyaliteits te cree√ęren onder jouw klanten. Daarnaast nemen wij daarbuiten √°lles voor je uit handen, zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Wij zorgen ervoor dat jouw automatische mailings worden ingesteld en dat je nieuwsbrieven op tijd de deur uit gaan.

Het loyaliteitspakket bestaat uit onder andere::

  • √Č√©n loyalty device
  • 100 gratis klantenkaarten in eigen huisstijl
  • 100 inschrijfkaarten
  • Het exclusieve ‚ÄúKlantkaart Lanceringshandboek‚ÄĚ
  • Ons marketinghandboek
  • E-mail templates
  • Voorbeeld advertenties, posters en social media posts
  • Een saldocheck applicatie voor op jouw website
  • Fulltime klantenservice en marketingadvies

Klinkt dit interessant? Dan kunnen wij niet wachten om met jou te sparren over hoe we jouw schoonheidssalon nóg succesvoller kunnen maken!
Scanr app webterminal

NIEUW!
All-in
loyaliteits-
pakket

Nu: ‚ā¨38,50 p.m.
+ 100 klantenkaarten gratis!
+ Klantenkaart app