schoonheidssalon

HET KLANTKAART-SPAARSYSTEEM VOOR UW SCHOONHEIDSSALON

Bind de klanten aan uw schoonheidssalon door hen te belonen met spaarpunten met uw eigen spaarsysteem.

Van uw klanten loyale klanten maken, die vaker terugkomen en meer besteden, u gaat het bereiken met het Klantkaart-Spaarsysteem. Uw klant wordt voorzien van een fraaie elektronische spaarpas in uw eigen uitstraling. Bij ieder bezoek aan uw schoonheidssalon wordt de besteding van uw klant geregistreerd en afhankelijk van de bestedingen in uw schoonheidssalon beloont u uw klanten met spaarpunten. U beloont de klant met spaarpunten, uw klant beloont u met vaker terugkomen en een grotere besteding. We adviseren u bij de invulling van het spaarsysteem, dat doen we al voor tientallen collega’s in uw branche zeer succesvol! Met uw eigen spaarsysteem zorgt u er voor dat uw klanten bij u blijven terugkomen.

Eenvoudig spaarsysteem met concreet resultaat

Het Klantkaart spaarsysteem heel eenvoudig. We adviseren u bij de invulling van het spaarsysteem. Dat doen we al voor tientallen collega’s in uw branche zeer succesvol! We ondersteunen u volledig tot en met het verzorgen van e-mailings, professioneel, gedoseerd en gericht. Wanneer ontvangt een klant spaarpunten, wat kan deze met de spaarpunten doen, Klantkaart adviseert u. Alles werkt heel eenvoudig vanuit het Klantkaart spaarsysteem. Met uw eigen spaarsysteem onderscheidt uw schoonheidssalon zich nog meer van uw concurrenten!

Volledige ondersteuning

Na de oplevering van het spaarsysteem houdt de ondersteuning van Klantkaart uiteraard niet op, het personeel van Klantkaart staat altijd klaar om u te helpen met bijvoorbeeld:
– Instructie voor uw personeel
– Advies over de invulling van het spaarsysteem
– Het uitdraaien van profielrapportages
– Het opstellen van mails
– Het verzorgen van de uiterst succesvolle verjaardag- en welkomstmailing

Met het Klantkaart-spaarsysteem is gerichte, professionele communicatie met uw klant zeer eenvoudig. Klantkaart biedt het allemaal en we doen dit al voor tientallen van uw collega’s!

GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u weten wat het Klantkaart spaarsysteem voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u binnen 24 uur vrijblijvende informatie toe.

! Helaas kunnen wij voor consumenten die passen kwijt zijn of punten op hun pas willen zetten niets betekenen. Neem hiervoor contact op met de onderneming waar u de pas van heeft ontvangen !

Wat kunnen wij voor u betekenen?:

Bedrijfsnaam:

Bent u een consument? Neem dan contact op met het bedrijf waar u de pas van bezit.

Naam: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer: *

Vragen of opmerkingen:

Interesse?

Heeft u interesse in het klantkaart spaarsysteem in uw schoonheidssalon?
Neem dan contact op via 088 - 55 268 00 of neem via het contactformulier hierboven contact met ons op.

Tevreden klanten met een schoonheidssalon