scanner header

Een pasjesscanner als tool van uw spaarsysteem

Een spaarsysteem met een apparaat waar u het pasje in moet steken om deze op te laden; het is niet meer nodig met de pasjesscanner van Klantkaart!

Door gebruik te maken van de innovatieve webterminal is inzetten van een spaarsysteem nog nooit zo gemakkelijk geweest. De webapplicatie is gemakkelijk via de browser op te starten en is op elke computer te benaderen, hierdoor kunt u deze in de winkel gebruiken, maar ook in het magazijn.

Een pasjesscanner is de basis van dit spaarsysteem en kan binnen een oogwenk de barcode op uw gepersonaliseerde pasje scannen en u kunt de klant direct punten toekennen of punten laten verzilveren. Tevens kunt u na het scannen direct op het computerscherm zien wat de naam van de klant is en wat het bijbehorende puntensaldo is.

Sparen is door de pasjesscanner van Klantkaart nog nooit zo makkelijk geweest!

spaarpas

GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u weten wat het Klantkaart spaarsysteem voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u binnen 24 uur vrijblijvende informatie toe.

! Helaas kunnen wij voor consumenten die passen kwijt zijn of punten op hun pas willen zetten niets betekenen. Neem hiervoor contact op met de onderneming waar u de pas van heeft ontvangen !
[contact-form-7 404 "Not Found"]