Loyaliteitssystemen van Klantkaart, in de praktijk bewezen


Loyaliteit van uw klanten wordt niet vanzelf ontwikkeld, u zult er zelf iets aan moeten doen. Het is en blijft een uitdaging om constant klanten te krijgen, u moet er namelijk rekening mee houden dat de concurrent er ook alles aan doet om klanten te werven. U kunt er voor kiezen om u zich alleen in te zetten voor het werven van nieuwe klanten, maar u kunt zich ook inzetten om bestaande klanten terug te laten komen. Bij dit laatste wordt loyaliteit ontwikkeld.

 

Waarom zou u zich constant blijven richten op het binnenhalen van nieuwe klanten? U kunt zich ook inzetten om bestaande klanten terug te blijven halen en wanneer deze klanten tevreden blijven zullen ze dit ook aan hun omgeving kenbaar maken. U ontwikkeld hiermee dus loyaliteit en tegelijk gratis promotie voor uw zaak.

Bij Klantkaart hebben we een loyaliteitsprogramma waarmee bestaande klanten vaker bij u terugkomen. U beloont namelijk de loyaliteit van de klanten doormiddel van spaarpunten die op een klantenpas worden bijgeschreven.

Met een loyaliteitsprogramma van Klantkaart kunt u ervoor zorgen dat u nieuwe klanten werft en dat uw klanten vaker bij u terugkomen. U beloont de loyaliteit van uw klanten door middel van spaarpunten die op een klantenpas worden bijgeschreven.

Spaarprogramma als basis voor loyaliteit

Het spaarprogramma van Klantkaart maakt het voor u als winkelier en voor uw klanten makkelijk om voor iedere aankoop in uw winkel punten te sparen. U heeft in de winkel een terminal, eventueel gekoppeld aan uw kassasysteem en uw klant heeft een chipkaart waarop de spaarpunten worden bijgeschreven.

Loyaliteit voor zelfstandige winkeliers en winkelketens

Klantkaart biedt voor iedere situatie een passend loyaliteitsprogramma. Zowel voor zelfstandige winkeliers als voor winkelketens of winkelcentra. Met minimale investeringen kunt u beschikken over een professioneel loyaliteitssysteem. En voor advies en ondersteuning kunt u altijd rekenen op de loyaliteit van Klantkaart.

Wilt u weten wat het Klantkaart spaarsysteem voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend informatie op maat aan.

Vraag informatie aan