kledingwinkel

LOYALE KLANTEN IN UW KLEDINGWINKEL DIE REGELMATIG TERUGKOMEN, HET ULTIEME DOEL!

Het aanbod in de kledingwinkel branche is groot, onderscheiden van de concurrentie en zorgen dat uw klanten loyale klanten worden die vaker terugkomen en meer bij u besteden. U gaat het bereiken met het Klantkaart spaarsysteem. Uw klant wordt voorzien van een fraaie elektronische pas in uw eigen uitstraling en u gaat de klant belonen met spaarpunten aan de hand van de besteding, en de klant beloont u met zijn loyaliteit.

 

Beloon de trouwe klanten van uw kledingwinkel zodat ze blijven terugkomen met uw eigen spaarsysteem

Het Klantkaart spaarsysteem werkt heel eenvoudig en de specialisten van Klantkaart adviseren u bij de invulling van het spaarsysteem. Vanuit het spaarsysteem krijgt u inzicht in de klant en kunt u de klant eenvoudig en zeer professioneel op de juiste wijze gericht benaderen. Klantkaart ondersteunt u hierbij volledig. E-mailmarketing, instructie en begeleiding van uw personeel, wanneer ontvangt een klant spaarpunten, wat kan deze met de spaarpunten doen, Klantkaart adviseert u en zorgt voor een perfecte invulling van uw spaarsysteem, zoals we al doen er al talloze collega’s in uw branche, zeer succesvol. Meer omzet, meer winst met uw eigen spaarsysteem.

Na ontvangst van de passen kunt u al uw klanten voorzien van een spaarpas waarmee zij bij elke besteding punten kunnen sparen. De actie die u aan deze gespaarde punten verbindt is volledig naar eigen inzicht in te richten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om om punt per bestede euro uit te geven en bij x aantal gespaarde punten een accessoire weg te geven. Geeft u liever korting weg bij een x aantal gespaarde punten, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

 

Een eigen spaarsysteem voor uw kledingwinkel?

Neem dan contact op met Klantkaart en wij zorgen voor volledige ondersteuning en een snelle start van een op maat gemaakt spaarsysteem. Begin vandaag nog met uw eigen succesvolle spaarsysteem.

GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u weten wat het Klantkaart spaarsysteem voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u binnen 24 uur vrijblijvende informatie toe.

! Helaas kunnen wij voor consumenten die passen kwijt zijn of punten op hun pas willen zetten niets betekenen. Neem hiervoor contact op met de onderneming waar u de pas van heeft ontvangen !

Wat kunnen wij voor u betekenen?:

Bedrijfsnaam:

Bent u een consument? Neem dan contact op met het bedrijf waar u de pas van bezit.

Naam: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer: *

Vragen of opmerkingen:

Interesse?

Heeft u interesse in het klantkaart spaarsysteem in uw kledingwinkel?
Neem dan contact op via 088 - 55 268 00 of neem via het contactformulier hierboven contact met ons op.

Tevreden klanten uit de kledingbranche

see fashion
DK
sisters