klantenpas

Klantenpas

Met een klantenpas beloont u uw loyale klanten

De klantenpas biedt tal van voordelen voor de klant, waarmee u van uw klanten, loyale klanten kunt maken. De klantenpas is onderdeel van het Klantkaart loyaliteitsprogramma en is verkrijgbaar in de vorm van een chipkaart, barcodekaart of magneetstripkaart. Voor elke onderneming heeft Klantkaart een passende oplossing en biedt daardoor niet alleen voordeel voor de consument maar ook zeker voor u als ondernemer

  • Meer loyale en vaker terugkerende klanten
  • Meer omzet en meer winst
  • U krijgt inzicht in uw klanten
  • U verkrijgt een ideaal instrument om met uw klanten professioneel te kunnen communiceren
  • U vergroot uw professionele uitstraling met uw eigen klantenpas
  • U onderscheidt zich van uw concurrenten

Een passende klantenpas oplossing voor iedere situatie

Voor iedere situatie biedt Klantkaart een passende oplossing; sparen via uw smartphone gebruikmaken van onze online spaarterminal of een losse terminal, alles is mogelijk. Direct inzien van klantgegevens, spaarsaldo, eenvoudig bijschrijven van spaartegoed, eenvoudig verzilveren van het spaartegoed, met uw eigen klantenpas gaat u de slag om de klant winnen. 

Heeft u een CCV betaalterminal in gebruik? Dan kunt u deze terminal ook inzetten om mee sparen, hierdoor heeft u geen extra terminal nodig.

Weet wie uw klanten zijn met het Klantkaart CRM

Met behulp van het Klantkaart CRM en de klantenpas krijgt u inzicht in al uw geregistreerde klanten zodat u precies op de hoogte bent van wie uw klanten zijn en wat hun koopgedrag is. Ook kunt u vanuit dit CRM uw klanten e-mailen met uw laatste nieuws en updates, uw klanten een verjaardags- en of welkomstmailing sturen.

Zelfstandige winkelier, franchiseformule of winkeliersvereniging?

Het Klantkaart loyaliteitssysteem is geschikt voor zowel zelfstandige winkeliers als voor winkelketens of winkelcentra. Wilt u meer informatie over deze specifieke oplossing, klik dan hier voor deze informatie:

Meer weten over het spaarsysteem met een klantenpas?

Ons nieuwe full service loyaliteitspakket is voor elke onderneming geschikt en dus ook voor uw onderneming! Voor slechts €38,50 p.m. bent u volledig voorzien van een spaarsysteem met marketing mogelijkheden en krijgt u zelfs 100 klantenpassen gratis!

Neem nu contact met ons op, om zo snel mogelijk te kunnen beginnen!

Scanr app webterminal

NIEUW!
full service digitaal loyaliteits-systeem!

Nu: €38,50 p.m.
+ 100 spaarkaarten gratis!
+ Spaarpas app