KLANTENKAARTSYSTEEM

"Een klantenkaartsysteem is eenvoudige, goedkope oplossing om van uw klanten loyale klanten te maken. Met een klantenpas waarop bij iedere aankoop punten worden bijgeschreven biedt u uw klant aantrekkelijke voordelen. Een klantenkaartsysteem van Klantkaart werkt met een eigen terminal of kan aan uw kassasysteem worden gekoppeld. "

Loyaliteit met een klantenkaartsysteem

Door de klant bij iedere aankoop te belonen met spaarpunten die worden bijgeschreven op de klantenpas zorgt u met uw klantenkaartsysteem ervoor dat klanten blijven terugkomen. De gespaarde punten kan de klant verzilveren voor speciale cadeaus of kortingen in de winkel. Met het klantenkaarsysteem van Klantkaart heeft u een eenvoudig maar trefzeker loyaliteitsprogramma.

Klantenkaartsysteem als marketinginstrument

Aan het klantenkaartsysteem van Klantkaart is een database gekoppeld waarin alle gegevens van de bestedingen van uw klanten zijn geregistreerd. Met deze database kunt u makkelijk speciale acties voor klantgroepen of productgroepen opzetten of kunt u uw klanten mailen. Klantkaart zorgt er voor dat u zonder grote investeringen beschikt over een effectief loyaliteitsprogramma.

GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u weten wat het Klantkaart spaarsysteem voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u binnen 24 uur vrijblijvende informatie toe.

! Helaas kunnen wij voor consumenten die passen kwijt zijn of punten op hun pas willen zetten niets betekenen. Neem hiervoor contact op met de onderneming waar u de pas van heeft ontvangen !

Wat kunnen wij voor u betekenen?:

Bedrijfsnaam:

Bent u een consument? Neem dan contact op met het bedrijf waar u de pas van bezit.

Naam: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer: *

Vragen of opmerkingen: