klantenkaart

De effectieve inzet van de klantenkaart

Bent u op zoek naar een bewezen succesvol spaarsysteem? Dan is ons spaarsysteem met een klantenkaart voor uw klanten zonder twijfel wat u zoekt!

Twee vliegen in één klap

Een mooi ontworpen klantenkaart in de uitstraling van uw onderneming vergroot niet alleen de omzet en de loyaliteit van uw klanten, het is ook permanente reclame voor uw winkel. Een klantenkaart wordt het visitekaartje van uw bedrijf die de consumenten ten alle tijden bij zich zullen dragen in de portemonnee. Op die manier wordt uw klant vele malen per week geconfronteerd met uw logo die op de klantenkaart staan.

Passend klantenkaart systeem voor iedere ondernemer

De klantenkaart kan voorzien worden van een chip, een magneetstrip of een barcode waardoor we voor iedere ondernemer een passend systeem kunnen bieden. In alle gevallen worden de aankopen met de klantenkaart en de gegevens van de klant, in onze beveiligde database geregistreerd. Deze waardevolle gegevens van de klanten kunt u in ons bijgeleverde CRM-systeem inzien.

Eenvoudig en professioneel communiceren met uw klantenkaarthouders

De gegevens die u van de klanten registreert, kunt u benaderen via ons CRM-systeem en daaropvolgend contact opnemen met de klanten. Middels dit systeem stuurt u moeiteloos professioneel opgemaakte nieuwsbrieven waarmee u de klanten met één druk op de knop aanbieden kunt doen, nieuws kunt sturen en/of kan uitnodigingen voor een VIP-dag.

Automatische e-mails versturen

Naast het versturen van mailings die u volledig zelf kunt invullen, bieden wij ook de mogelijkheid om automatische e-mails te versturen. Deze e-mail in uw huisstijl wordt automatisch gegenereerd op bijvoorbeeld de verjaardag van de klant zodat u deze een verjaardagsgroet kunt sturen of zelfs een aanbieding kunt doen.

De medewerkers van Klantkaart ondersteunen u hierbij graag, met het verzorgen van de juiste teksten in de uitstraling die bij uw winkel past. Samen zorgen we ervoor dat uw klanten aangenaam verrast worden door uw bericht.

Meer verkoopmomenten en meer omzet

Door het actief inzetten van de klantenkaart en de mailings brengt u uw winkel onder de aandacht, prikkelt u de klant en stimuleert u de klant uw winkel te bezoeken. Hiermee genereert u meer omzet, meer winst en vergroot u de binding met uw klant. Beloon uw tevreden klanten met kortingen of speciale aanbiedingen en u bent er van verzekerd dat zij vaker zullen terugkomen!

Win de slag om de klant, gebruik de kracht van Klantkaart!

Wilt u meer informatie over ons effectieve spaarsysteem ontvangen? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel 088-5526800.

Scanr app webterminal

NIEUW!
full service digitaal loyaliteits-systeem!

Nu: ‚ā¨38,50 p.m.
+ 100 spaarkaarten gratis!
+ Klantenkaarten app