klantenkaart maken

Zelf een klantenkaart (laten) maken in uw huisstijl?

Ontwerp zelf uw klantenkaart en laat uw klantenkaart maken door Klantkaart BV

Bij Klantkaart maken wij van uw ontwerp realiteit. Of u zelf al een ontwerp heeft gemaakt of u weet exact hoe uw klantenkaart eruit moet zien, de ontwerpers van Klantkaart zetten uw ontwerp om in een klantenkaart voor uw eigen Klantkaart spaarsysteem.

De door u of ons ontworpen klantenkaart en ons spaarsysteem zorgen samen voor loyale klanten.

Hoe maakt u uw klantenkaart?

Zoals eerder uitgelegd wordt u klantenkaart volledig gedrukt in de door u gekozen uitstraling. Dit betekent dat u zelf een ontwerp voor de klantenkaart kan aanleveren welke op de kaart gedrukt zal worden. Neem contact op met onze klantenservice en u ontvangt van ons een blanco template voor uw klantenkaart waarbinnen u uw ontwerp kunt plaatsen.

Heeft u geen ontwerp voor de klantenkaart of wel een idee maar niet de mogelijkheid om dit uit te werken?

Dan is dit uiteraard ook geen probleem. Ons ontwerpteam staat voor u klaar om de klantenkaart in de door u gewenste stijl of uw idee te ontwerpen. Wanneer het ontwerp volledig naar wens is keurt u deze goed en voor u het weet zijn de klantenkaarten bij u binnen en kunt u beginnen met sparen!

pasontwerpen

Koppel uw klantenkaart met ons spaarsysteem

Een spaarsysteem kan op verschillende manieren worden ingezet. Als marktleider op het gebied van klantloyaliteit biedt Klantkaart daar verschillende manieren voor.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via een bestaande CCV terminal te sparen waardoor u geen nieuwe terminal nodig heeft. Heeft u meer behoefte naar een online oplossing; dan bieden wij hiervoor de optie van een online terminal die u gemakkelijk via uw computer in uw onderneming benaderd. Ook kunnen wij u een handscanner leveren waarmee u spaarpassen kunt inscannen. Wilt u informatie over alle verschillende soorten manieren van sparen? Vraag dan specifieke informatie op via info@klantkaart.nl en dan helpen we u vraag verder!

Inclusief CMS voor het versturen van nieuwsbrieven en extra inzicht in klantgedrag

Uiteraard is dit niet het enige wat ons systeem te bieden heeft, want u kunt ook gebruik maken van ons waardevolle CMS systeem. Via dit systeem heeft u inzicht in al uw klanten en kunt u deze tevens mailen voor speciale acties of nieuws.

Als u meer informatie over deze mogelijkheden wilt lezen, raden wij u aan om een kijkje te nemen op de pagina “hoe werkt het“.

Vraag nu naar onze klantenkaart oplossingen

Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het spaarsysteem of over het laten maken van uw klantenkaart. Wij helpen u graag verder.

GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u weten wat het Klantkaart spaarsysteem voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u binnen 24 uur vrijblijvende informatie toe.

! Helaas kunnen wij voor consumenten die passen kwijt zijn of punten op hun pas willen zetten niets betekenen. Neem hiervoor contact op met de onderneming waar u de pas van heeft ontvangen !

Wat kunnen wij voor u betekenen?:

Bedrijfsnaam:

Bent u een consument? Neem dan contact op met het bedrijf waar u de pas van bezit.

Naam: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer: *

Vragen of opmerkingen: