kapsalon

Sparende, loyale klanten komen frequenter naar uw kapsalon en besteden daardoor automatisch meer.

Zorg voor extra omzet in uw kapsalon, verkoop meer bijproducten en bind uw klant nog meer aan uw salon met het Klantkaart spaarsysteem.

Met het Klantkaart spaarsysteem onderscheidt u zich van uw concurrenten en gaat u uw klanten nog meer aan uw kapsalon binden. Met de juiste invulling van het spaarsysteem gaat u ervoor zorgen dat u extra omzet gaat realiseren, met name in de bijproducten als shampoo, conditioner etc. Het belonen van uw klant met spaarpunten gaat leiden tot meer omzet. Laat de klanten sparen voor kortingen of voor gratis producten en u zult direct merken dat de klant van tevreden klant, naar loyale klant gaat! Succes verzekerd met uw eigen spaarsysteem!

Eenvoudig kapper spaarsysteem met concreet resultaat
Het Klantkaart Spaarsysteem werkt heel eenvoudig. Uw klant krijgt een professionele elektronische pas in uw eigen uitstraling. Bij ieder bezoek aan uw kapsalon wordt de besteding van uw klant geregistreerd en de klant wordt beloond aan de hand van de besteding met spaarpunten. De spaarpunten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om de klant kennis te laten maken met nieuwe producten. Vanuit het spaarsysteem kunnen de klanten op eenvoudige en professionele wijze benaderd worden met gerichte acties. De specialisten van Klantkaart ondersteunen u volledig bij de invulling van het spaarsysteem; wanneer ontvangt een klant spaarpunten, wat ontvangt de klant voor zijn spaarpunten, het verzorgen van gerichte professionele communicatie vanuit het spaarsysteem, Klantkaart is er voor u!

Snel beginnen met uw eigen spaarsysteem voor uw kapperszaak?
Neem dan nu contact op met Klantkaart en wij zorgen voor de juiste invulling van het spaarsysteem; instructie van het personeel, inrichten van het mailprogramma, hoe gaat u om met de spaarpunten, Klantkaart regelt alles inclusief het maken van uw klantenkaart !
Bel met Klantkaart en realiseer meer omzet en meer winst, we werken al voor tientallen collega’s in uw branche zeer succesvol! Start vandaag nog met uw eigen spaarsysteem.

Scanr app webterminal

NIEUW!
All-in
loyaliteits-
pakket

Nu: €38,50 p.m.
+ 100 spaarkaarten gratis!