Loyaliteitspakket

Tevreden en loyale klanten met een spaarsysteem

Vaste klanten, meer omzet en loyaliteit, dat is het streven van iedere ondernemer. Met het Klantkaart spaarsysteem zorgt u ervoor dat uw klanten zich gewaardeerd voelen en daardoor loyaliteit gaan tonen. Beloon de loyalteit van uw klanten en u zult de omzetcijfers zien stijgen!

Het Klantkaart spaarsysteem is er voor elke soort onderneming, lees hieronder meer:

Lees meer over het klantkaart systeem, bel ons op 088 – 55 268 00 of vraag vrijbljvend meer informatie aan.

Meer informatie voor uw branche

Zit u in een andere branche? Vraag informatie aan.

hoewerkthet
scanr app
ccv

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Vraag vrijblijvend informatie aan om uw keuze makkelijker te kunnen maken

Wat kunnen wij voor u betekenen?:

Bedrijfsnaam:

Bent u een consument? Neem dan contact op met het bedrijf waar u de pas van bezit.

Naam: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer: *

Vragen of opmerkingen:

Tevreden en succesvolle klanten

watch
bloemenjungle
delifrance
Halfords pas
updates en tips
de diensten van klantkaart
overo ns

Maak van klanten loyale klanten en behandel ze als vrienden!

Uw klanten zijn het bestaansrecht van uw zaak. Verbetering van uw resultaten heeft dus altijd te maken met wat uw klanten doen en wat u voor uw klanten doet.

Door meer te bieden dan uw concurrent, zorgt u ervoor dat u meer klanten aantrekt. En wanneer uw klanten meer gaan besteden bij u, zorgt u ervoor dat uw klanten loyaliteit ontwikkelen voor uw zaak. Loyaliteit kunt u bijvoorbeeld krijgen door uw vaste klanten te belonen voor hun winkeltrouw, dit kunt u doen met het loyaliteitsprogramma en uw eigen spaarkaart van Klantkaart.

Een Klantkaart spaarpuntensysteem maakt klantenbinding waar.
Met een Klantkaart spaarpuntensysteem werft u nieuwe klanten. Bij u krijgen ze immers meer dan bij uw concurrent. Met een klantenkaart van Klantkaart bindt u klanten. En met het Klantkaart spaarsysteembeloont u middels een bonussysteem iedere aankoop. Door deze beloning maakt u van uw klanten loyale klanten.

Klantenkaart met loyaliteitsprogramma op maat.
Voor elke situatie biedt Klantkaart de beste oplossing met een loyaliteitsprogramma op maat. Het maakt niet uit of u een zelfstandige ondernemer bent met één of meer vestigingen. De Klantkaart is ook ideaal voor winkeliersverenigingen of voor grote of kleine franchiseformules. Een klantenkaart van Klantkaart kan altijd ingezet worden met hetzelfde doel, namelijk verbetering van uw financiële resultaten