franchise

Ben jij een franchiseformule? Verhoog de omzetten en blijf in controle door gebruik te maken van een spaarsysteem!

Meten is weten
Een goed gekozen en goed gebruikt loyaliteitssysteem voor jouw franchiseformule zorgt ervoor dat je als franchisegever in controle blijft over alle franchisenemers. Het spaarsysteem is zo ontwikkeld dat jij de eigenaar blijft van alle data die de franchisenemers verzamelen, denk bijvoorbeeld aan leeftijd, spaarpunten en e-mailadressen. Ondanks dat jij als franchisegever voornamelijk aan de zijlijn staat en niet altijd op de hoogte bent van wie de klanten zijn, is dit wel degelijk interessante data. Door de franchisenemers te voorzien van een spaarsysteem, biedt je hen een interessante tool die voor meer omzet en klanten zal zorgen, waar jij zult ook zeker van de voordelen profiteren!

Data is waardevol
Het verzamelen van de klantgegevens heeft een aantal voordelen waar je als franchisegever de vruchten van plukt, namelijk:

– Door de klanten in de database te registeren beschikt je als franchisegever over alle e-mailadressen, waardoor gemakkelijk een e-mail gestuurd kan worden naar het hele klantenbestand. Hierdoor kan een nieuwsbrief met één druk op de knop verzonden worden en daarmee tevens de huisstijl waarborgen.
– Besluit een franchisenemer niet met het franchiseconcept verder te gaan, dan blijft jij de eigenaar van de data en kan de franchisenemer deze niet meenemen.
– Ook overzichtelijke rapportages kun je als franchisegever gemakkelijk vanuit ons CRM exporteren. Download bijvoorbeeld een rapportage met een duidelijk overzicht van de transacties van alle franchisenemers. Zo kun je ook vaststellen welke ondernemer meer hulp nodig heeft of welke ondernemer je in het zonnetje kan zetten!

Voordelen voor de franchisenemer
Uiteraard bestaan er naast voordelen als franchisegever, ook genoeg voordelen voor de franchisenemer. Zo is het spaarsysteem een extra marketinginstrument waardoor het filiaal een duidelijk onderdeel wordt van de gehele franchise organisatie, dit verhoogt de betrouwbaarheid.

Daarnaast zal de franchisenemer meeprofiteren van de marketingacties die jij als franchisegever naar het gehele klantenbestand kan versturen. De ondernemer die hier niet de tijd of kundig genoeg voor is, hoeft hierdoor geen nieuwsbrieven te versturen, maar zal wel traffic krijgen naar het filiaal vanuit de algemene nieuwsbrief.

Wilt je als franchiseformule de franchisenemer wel de optie geven om e-mails te sturen, dan is dit uiteraard mogelijk. Zij kunnen dan zelf gemakkelijk een e-mail opmaken in het CRM systeem en deze naar alle eigen klanten mailen. Bovendien biedt dit de franchisenemers een prima instrument om hun financiële prestaties mee te verbeteren, welke ondernemer wilt dat nou niet?

Hoe ziet het traject eruit?
Klantkaart is in het implementatietraject van A tot Z betrokken. Van een duidelijke presentatie over het spaarsysteem tot de juiste begeleiding met het opzetten van marketingactie, wij zorgen er voor dat het spaarsysteem een succes wordt.

Hieronder lees je kort hoe dit traject en onze betrokkenheid eruit ziet:
– Klantkaart geeft een presentatie aan de franchise organisatie
– Klantkaart geeft een eventuele presentatie voor de franchisenemers
– Klantkaart doet eventueel een inventarisatie van geïnteresseerde franchisenemers
– Het opstellen van het draaiboek voor implementatie met de planning en de te nemen stappen
– Klantkaart maakt een ontwerp voor de klantenkaart in de eigen huisstijl. Wenst je deze zelf te ontwerpen? Dan is dit ook mogelijk en levert Klantkaart de aanleverspecificaties aan.
– Klantkaart ondersteunt bij het bedenken van promotieplannen
– De klantenkaarten worden geleverd
– Het systeem wordt geïnstalleerd bij de deelnemers
– Klantkaart verzorgt het beheer van de centrale applicatie
– Na volledige oplevering en ondersteuning, staat Klantkaart altijd klaar om verder ondersteuning te bieden.

Klantkaart zorgt voor snelle, professionele implementatie van een op maat gesneden loyaliteitssysteem. Zonder enorme investeringen. Indien gewenst kunnen wij de maandelijkse administratieve afhandeling ook verzorgen. Onze goed opgeleide, servicegerichte helpdeskmedewerkers staan klaar voor advies en ondersteuning bij vragen en problemen.

De betrouwbaarheid van ons systeem
Onze exclusieve samenwerkingspartner op het gebied van loyalty-maatwerk-software is Intersolve. Deze organisatie verzorgt het backoffice-systeem voor alle grote partijen in Nederland zoals o.a. K.L.M., Bart Smit, Hunkemöller en de Hema. Doormiddel van onze samenwerking zijn we verzekerd van 100% betrouwbaarheid en kunnen wij altijd gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen en technologie. Betrouwbaarheid is voor ons een absolute voorwaarde; gespaarde punten zijn tenslotte geld waard en hier mag geen twijfel over ontstaan!


Informatie of een presentatie?
Heb je behoefte aan meer informatie over ons spaarsysteem voor jouw franchiseformule of wens je wellicht een persoonlijke presentatie over alle mogelijkheden en technische specificaties? 

Neem dan contact op via onderstaande knop of bel ons direct op 088 – 55 268 00

Scanr app webterminal

NIEUW!
All-in
loyaliteits-
pakket

Nu: €38,50 p.m.
+ 100 spaarkaarten gratis!