Als ondernemer bent u voortdurend op zoek naar mogelijkheden om uw omzet en winst te vergroten. Om uw klanten nog beter te bedienen zodat ze blijven kopen en vaker bij u terugkomen. Speciale acties en speciale aanbiedingen zorgen voor meer klanten.

Met een Klantkaart loyaliteitsprogramma heeft u een prachtig middel om klanten te werven en te binden. Met een klantenpas onderscheidt u zich van de concurrentie. Met een klantenpas kunt u uw trouwe klanten speciaal belonen.

Schakel Klantkaart in om uw winkel op de kaart te zetten

Met een Klantkaart loyaliteitsprogramma krijgen uw klanten een fraaie chippas die voordelen oplevert. Afhankelijk van de bestedingen in uw winkel beloont u uw klanten. Per productgroep of per periode kunt u de beloning variëren. U kunt speciale acties bedenken voor houders van uw klantenpas.

Het Klantkaart systeem geeft u ook de mogelijkheid om verkoopacties te organiseren. Bijvoorbeeld door alle klanten uit een bepaald gebied te selecteren, of alle klanten die de afgelopen periode meer dan vier keer zijn geweest. U beschikt over hun adresgegevens en kunt ze dus mailen of een e-mail sturen.

Klantkaart zorgt voor snelle, professionele implementatie van een op maat gesneden loyaliteitsprogramma. Zonder enorme investeringen. Onze goed opgeleide, servicegerichte helpdeskmedewerkers staan klaar voor advies en ondersteuning bij vragen en problemen. Al meer dan 2.000 individuele winkeliers, tientallen winkeliersverenigingen, winkelketens en inkoopcombinaties werken naar volle tevredenheid met Klantkaart systemen.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Let op: Helaas kunnen wij voor consumenten die passen kwijt zijn of punten op hun pas willen zetten niets betekenen. Neem hiervoor contact op met de onderneming waar u de pas van heeft ontvangen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?:

Bedrijfsnaam:

Bent u een consument? Neem dan contact op met het bedrijf waar u de pas van bezit.

Naam: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer: *

Vragen of opmerkingen:

“Wij hebben inmiddels meer dan 5.000 sparende klanten en is de Klantkaart een belangrijk onderdeel van onze marketingstrategie.”

– Youri van der Schans | De bloemenjungle

Bekijk alle referenties