ccv slider

UW BESTAANDE CCV TERMINAL GEBRUIKEN ALS SPAARTERMINAL? DAT KAN!

Door heel Nederland kom je ze tegen; de betaalterminals van CCV. Veel ondernemers weten echter niet, dat deze terminal naast betalingen verrichten ook in staat is om uw klanten te laten sparen. Hoe dit werkt en hoe wij dit voor u kunnen inrichten leest u hieronder.

Exclusieve samenwerking

Klantkaart is in de Nederland marktleider op het gebied van loyalteitssystemen voor het MKB, winkeliersverenigingen en franchiseformules. Tevens is Klantkaart hierdoor partner van de grote partij Intersolve een samenwerking met CCV.

Beloningen

Hoe de klanten d.m.v. de spaarpas beloont worden, is volledig naar eigen invulling te bepalen. Beloon de klanten bijvoorbeeld bij 100 spaarpunten met een gratis taart of kies ervoor om €10 korting te geven. Voor iedere onderneming is de manier van belonen uiteraard verschillend, maar een ondernemer weet als de beste waar zijn consumenten blij van worden.

Elektronische spaarpassen

Sparen is mogelijk op vele verschillende manieren. We kennen allemaal wel de stempelkaarten, knipkaarten en zegels plakken, maar dit is vaak omslachtig werk en zorgt voor veel extra werk voor de medewerkers.

Door de vele technische ontwikkelingen is elektronisch sparen met een spaarpas zeker geen overbodige luxe meer. Dit sparen gaat zo gemakkelijk als het invoeren van de pas in de terminal, het bedrag in te toetsen en u bent klaar! Daarnaast zal u door middel van een elektronisch spaarsysteem in combinatie met een een aantal spaarpassen inzicht krijgen in uw klantenbestand.

Aan de hand van een persoonlijke database kan u als ondernemer gemakkelijk overzichten inzien die volledig gecustomized kunnen worden met een informatie die voor u van belang is.

Met uw klanten in contact blijven

Vanuit ons CRM systeem kunt u gericht bepaalde klantgroepen mailen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld klanten die lang niet bij u in de winkel zijn gekomen een aanbieding doen of uw beste klanten uitnodigingen voor een special avond.

Geen gegevens meer kwijt

Is een klant een stempelkaart kwijt? Dan is het op geen enkele manier te achterhalen hoeveel de klant gespaard heeft, waardoor de kans groot is dat de klant niet bereid is om opnieuw te beginnen met sparen. Met een elektronisch systeem met spaarpassen loopt u dit risico niet omdat alle gegevens direct veilig in de database opgeslagen zullen zijn.

Tevreden klanten

Aan het eind van de rit zult u door te werken met een spaarpas onder andere tevreden klanten hebben die regelmatig bij u terug zullen komen, zij zullen enthousiast zijn door uw beloningen en daarnaast meer uitgeven waardoor u uw omzet zal zien groeien!

GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u weten wat het Klantkaart spaarsysteem voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u binnen 24 uur vrijblijvende informatie toe.

! Helaas kunnen wij voor consumenten die passen kwijt zijn of punten op hun pas willen zetten niets betekenen. Neem hiervoor contact op met de onderneming waar u de pas van heeft ontvangen !

Wat kunnen wij voor u betekenen?:

Bedrijfsnaam:

Bent u een consument? Neem dan contact op met het bedrijf waar u de pas van bezit.

Naam: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer: *

Vragen of opmerkingen: