HET BEDRIJFSPROFIEL VAN KLANTKAART

Wie is Klantkaart, wat doen we en wat kan je van ons verwachten?

Werven van nieuwe klanten en behouden van bestaande klanten is een voortdurend gevecht. Een gevecht waarvoor u alle beschikbare middelen inzet: uw assortiment, uw prijs, uw aanbiedingen, uw kwaliteit, uw winkelinrichting en uw winkelpersoneel. Maar maakt u al gebruik van het wapen dat een spaarpas heet?

Maak gebruik van de kennis van de marktleider en autoriteit op het gebied van loyaliteitsprogramma’s

Klantkaart is gespecialiseerd in klantenbinding, loyaliteitsconcepten en spaarsystemen. Wij stellen onze expertise graag ter beschikking om uw financiële resultaten te verbeteren. Onze technisch hoogwaardige oplossingen met een unieke eenvoud leveren u direct resultaat.

Meer dan 2.000 winkeliers gingen u voor

Grote winkelketens en franchiseformules werken zeer succesvol met ons loyaliteitsprogramma. In ieder marktsegment zijn we ruim vertegenwoordigd. Naast zelfstandige winkeliers bedienen wij multinationals, franchiseformules, winkeliersverenigingen, zorginstellingen, automobielbedrijven en horeca-ondernemingen. Kortom, onze kennis, ervaring en expertise strekt zich uit over de totale markt.

De betrouwbaarheid van ons systeem

Onze exclusieve samenwerkingspartner op het gebied van loyalty-maatwerk-software is Intersolve. Deze organisatie verzorgt het backoffice-systeem voor alle grote partijen in Nederland zoals o.a. K.L.M., Bart Smit, Hunkemöller en de Hema. Doormiddel van onze samenwerking zijn we verzekerd van 100% betrouwbaarheid en kunnen wij altijd gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen en technologie. Betrouwbaarheid is voor u en voor ons een absolute voorwaarde; gespaarde punten zijn tenslotte geld waard en hier mag geen twijfel over ontstaan!

Uw succes is onze ambitie

Uw doelstellingen, uw wensen en mogelijkheden staan centraal in ons advies. De loyaliteitsprogramma’s die wij aanbieden en de diensten die wij leveren hebben de volgende kenmerken:

Professioneel:
State of the art apparatuur, gebruiksvriendelijke toepassingen, betrouwbare en storingsvrije systemen, ervaren en deskundige medewerkers.

Eenvoudig
:
Diepgaande kennis van software en systemen toegepast in simpele, gebruiksvriendelijke systemen.

Creatief:
Afgestemd op uw marktsegment, uw klantenkring en met unieke mogelijkheden.

Betaalbaar
:
Snel aan de slag zonder enorme investeringen dankzij een Laagdrempelig huurbedrag.

GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u weten wat het Klantkaart spaarsysteem voor u kan betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u binnen 24 uur vrijblijvende informatie toe.

! Helaas kunnen wij voor consumenten die passen kwijt zijn of punten op hun pas willen zetten niets betekenen. Neem hiervoor contact op met de onderneming waar u de pas van heeft ontvangen !

Wat kunnen wij voor u betekenen?:

Bedrijfsnaam:

Bent u een consument? Neem dan contact op met het bedrijf waar u de pas van bezit.

Naam: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer: *

Vragen of opmerkingen: