automotive

Het Klantkaart loyaliteitssysteem voor de automotive-ondernemer. Een digitaal systeem, met uw eigen professionele spaarpas.

In de automotive sector is het van groot belang dat klanten uw onderneming trouw blijven. Door een succesvol spaarsysteem in te zetten zorgt u ervoor dat consumenten terugkomen voor bijvoorbeeld onderhoud, nieuwe banen of een apk keuring.

Een spaarsysteem is de juiste oplossing als u op zoek bent naar een manier om ervoor te zorgen dat klanten niet bij de concurrent gaan. Om dit te bereiken is het bieden van kwaliteit en aanbiedingen alleen niet voldoende, uit onderzoek is namelijk gebleken dat de klant graag gewaardeerd wil worden voor de periodieke bezoeken.

Laat de klanten sparen voor kortingen, gratis onderhoud of producten en u zult direct merken dat de klant van tevreden klant, naar loyale klant gaat!

Professioneel spaarsysteem
Wanneer u aan de slag gaat met het spaarsysteem van Klantkaart, gaan wij met veel plezier aan de slag met een ontwerp voor uw automotive klantenkaart. Deze klantenkaart wordt in overleg met u ontworpen in uw huisstijl, zodat deze kaart een prachtige aanvulling is op uw marketing!

Na ontvangst van de passen kunt u al uw automotive klanten voorzien van een spaarpas waarmee zij bij elk onderhoud, apk en/of aankoop van producten punten kunnen sparen. De actie die u aan deze gespaarde punten verbindt is volledig naar eigen inzicht in te richten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om om punt per bestede euro uit te geven en bij x gespaarde punten een gratis aircocheck weg te geven. Geeft u liever een percentage korting weg bij een x aantal gespaarde punten, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Het succes van het Klantkaart systeem
Wilt u succes behalen met het Klantkaart systeem, dan is het belangrijk om gebruik  te maken van alle mogelijkheden die het systeem te bieden heeft. Zo kunt u gemakkelijk al uw sparende klanten een e-mail sturen om ze op de hoogte te houden van acties, aanbiedingen of nieuws. Maar daarnaast is het ook belangrijk om het spaarsysteem een vast onderdeel van het afrekenproces te maken, door actief te vragen naar de spaarpas. Gaat u met alle onderdelen aan de slag, dan kunt u rekenen op een groeiende omzet en loyale klantengroep van uw automotive onderneming!

Volledige ondersteuning
Na de oplevering van het spaarsysteem houdt de ondersteuning van Klantkaart uiteraard niet op, het personeel van Klantkaart staat altijd klaar om u te helpen met bijvoorbeeld:
– Instructie voor uw personeel
– Advies over de invulling van het spaarsysteem
– Het uitdraaien van profielrapportages
– Het opstellen van mails
– Het verzorgen van de uiterst succesvolle verjaardag- en welkomstmailing

Met het Klantkaart-spaarsysteem is gerichte, professionele communicatie met uw klant zeer eenvoudig. Klantkaart biedt het allemaal en we doen dit al voor tientallen van uw collega’s !

Scanr app webterminal

NIEUW!
All-in
loyaliteits-
pakket

Nu: €38,50 p.m.
+ 100 spaarkaarten gratis!